Maarrrr: wat ontzettend slim are van dit datingplatform was dat er een alternatief was voor een betaald lidmaatschap

Maarrrr: wat ontzettend slim are van dit datingplatform was dat er een alternatief was voor een betaald lidmaatschap

Wat kost The interior Network?

Dit vind ik wel een minpunt van deze website: de kosten zijn redelijk onduidelijk, vind ik. Als je came across je gratis membership doorklikt naar ‘Score Memberhip’ kom je inside een betaalomgeving terecht waar op het second dat ik dit schrijf staat: ‘Complete Membership – ˆten *’

Na de asterix staat dan: Recurring membership which have 1 week trial. Wat bleek try dat na de- eerste times, perish je ˆ10 kost, je automatisch een maandabonnement aangaat van ˆ. Dit wordt maandelijks verlengd. Wil je echt alleen de website actually proberen voor een tientje, kun je het oasis active indir beste gelijk nadat je jeeerste Complete Registration aangaat je abo annuleren.

Als je de Inner Community software downloadt worden when you look at the-application de- prijzen beter duidelijk. Deze zijn op time dat ik dit schrijf als volgt:

Kortingsaanbod van fifty% na proefperiode

Als je een abo van een tientje heb afgesloten dentro de je wil daarna langer gebruik maken van alle functies, wacht dan also came across een maandbetaling van forty euro aan gaan. Enkele dagen na het verstrijken van deze proefperiode kreeg ik namelijk een aanbod om een abonnement came across fifty% korting af te sluiten.

Dus 20 euro voor step one maand, 40 euro voor step three maanden durante 60 euro voor six maanden. Waarschijnlijk krijg je dit aanbod alleen als je dus al eens iets betaald hebt! Dit are wat bij mij gebeurde, ik kan natuurlijk niet garanderen dat dit aanbod zo blijft, of voor jou hetzelfde zal zijn.

Gratis Maand bij Interior Community

Overigens: toen ik mijn gratis account wilde verwijderen kreeg ik tijdens het verwijder-proces een gratis maandabonnement aangeboden, zero chain attached. Als ik mijn account niet definitief zou verwijderen zou dit automatisch inside the gaan. En inderdaad, toen ik mijn Inner System account hield kon ik zien wie mij geliked hadden, et cetera. Ook hier geldt dat ik niet weet hoe lang dit aanbod blijft staan, en regarding dit bij iedereen zo werkt.

Abonnement opzeggen van The interior system

Als je een betaald abonnement hebt wordt dit automatisch verlengd. Wil je dit stopzetten? Join op de site, klik op je naam dentro de navigeer ‘preferences’. Daar haal je het vinkje weg bij ‘Replace subscription’.

Inviteer je vrinden

Mocht ej bijvoorbeeld de berichten willen lezen die naar jou gestuurd zijn, dan heb je daar into the principe een betaald abonnement voor nodig.

Echter, als je vrienden uitnodigt through een speciale uitnodigingslink, durante zij schrijven zich when you look at the bij dit platform, kan jij alsnog je berichten lezen. Jouw ‘betaling’ bestaat dan uit het aanbrengen van, laten we aannemen, eveneens hoger opgeleide gelijkgestemde single people. Vrij briljant eigenlijk.

Hoe dit dan verder verloopt weet ik niet; ik voelde zelf niet erg de- behoefte om vrijgezelle vrienden zo’n connect te sturen. Maar thin is actually het wel. Hoe lang je berichten kunt lezen/schrijven na hoeveel aanmeldingen durf ik dus niet te zeggen.

Om The internal Circle-in al haar glorie een tijdje ‘gratis’ te kunnen gebruiken are het in elk geval een mooie optie. Je vindt jouw invittation-link during the de app, tap rechtsonder op je profiel-icoontje en tap op ‘invite friends’. Vervolgens kun je je singel vrienden uitnodigen voor The interior Network via WhatsApp, Texts, e-send of Messenger.

Ook om bijvoorbeeld te zien wie jouw profiel hebben bekeken dien je een lidmaatschap te hebben, of 1 vriend te laten registreren. Etc.

Gratis berichten sturen bij een match

Iets anders dat vrij uniek are aan deze matchmaking software try dat je wel gewoon kosteloos berichten naar elkaar kunt sturen wanneer je een match curved.